dimarts, 25 de maig de 2010

Nova bona cuina


bullímia: sensació de fam intensa, imperiosa i difícilment saciable que se sent després d’haver menjat a ca’l Ferran Adrià.

marisconada: plat (heptagonal) consistent en dues cloïsses (petites) i tres musclos, regats en vinagre balsàmic, tot decorat amb un polsim de julivert i un regalim de caramel industrial.

africandó: estofat de nyu amb moixernons.

psecolabis: pica pica no gaire reeixit (recepta de Galderich).
fideguai: aberració absoluta, tot i que ben real, consistent en una fideuà amb frankfurt, pernil dolç, olives, xampis, bacó i mozzarella (concocció d'en Girbén).

3 comentaris:

  1. Psecolabis: Pica pica no gaire reeixit

    ResponElimina
  2. huas huas huas huas huas
    africandó
    huas huas huas huas huas
    huas huas huas huas huas
    aiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
    huas huas huas huas huas
    snif :D

    ResponElimina
  3. Fideguai: aberració absoluta, tot i que ben real, consistent en una fideuà amb frankfurt, pernil dolç, olives, xampis, bacó i mozzarella.

    ResponElimina