dissabte, 17 de març de 2012

Bona llet


quark: formatge tendre alemany basat en les tres partícules superfonamentals.

Cheshire: formatge fet amb llet de vaca, de pasta premsada ferma i gust lleugerament salat, presentat generalment amb forma de barra, originari de la ciutat anglesa de Chester, capital del comtat de Cheshire. Somriu, si li parlen de Carroll.

nata: nascuda per acompanyar la flor (i el flam casolà del menú).

formetge: formatge curatiu (de Júlia).
manxego: formatge que menjava el manxaire del Ferrer de Tall que era xarnego (de Júlia).
quessu: Formatge per a gossos (de Júlia).

mató de monja (o de Pedralbes): tradicionalment presenta forma cònica, com correspon a les m... de monja (d'Olga Xirinacs). 

2 comentaris:

  1. Formetge: formatge curatiu.
    Manxego: formatge que menjava el manxaire del Ferrer de Tall que era xarnego.
    Quessu: Formatge per a gossos.

    ResponElimina
  2. Mató de monja (o de Pedralbes): tradicionalment presenta forma cònica, com correspon a les m... de monja.

    ResponElimina