dimarts, 13 de novembre de 2012

Alta graduació


patxaran: beguda típica de Navarra a la qual se li han atribuït ressaques importants. D’aquí prové el crit de guerra “No patxaran!”

ratafia: licor de nous verdes; els rosegaires hi tenen una certa fe.

pisco: conyac andí, l’origen del qual se’l disputen Perú i Xile. Altament bibliòfil.

Daileys: Licor d'Irish Cream que quan el demanes reps una allau de crítiques... (de Galderich (o quid pro quo)).

bourbon: whisky de les caves reials i de la més alta graduació (de Kalamar).

tesquila: beguda mexicana que talla l'alè (de Kalamar).

Grand Manier: esperit manierista, marietista, de flama sublim (d'Olga Xirinacs).

5 comentaris:

  1. Daileys: Licor d'Irish Cream que quan el demanes reps una allau de crítiques...

    ResponElimina
  2. bourbón: whisky de les caves reials i de la més alta graduació.

    ResponElimina
  3. tesquila: beguda mexicana que talla l'alè.

    ResponElimina
  4. Grand Manier: esperit manierista, marietista, de flama sublim.

    ResponElimina