dissabte, 19 de desembre de 2009

El dia de l'embotit


Foto Ivo Sandoval
bresaola: carn de bou salada i assecada, que se sol servir als infants tallada molt prima a les escoles bresaol.

fuet: llonganissa llarga i prima deixada assecar per un grup de masoquistes.

mortadela: si és així, no penso seguir-la ni per terra ni per mar.

6 comentaris:

  1. Que l'Adela era morta sí, d'acord; ara el "terra i mar" m'ha costat una estona. Em faltava posar-hi música! Ara.

    ResponElimina
  2. La propera vegada, Matilde, et posaré la foto d'un mariachi (que se us ha de donar tot mastegat!)

    ResponElimina
  3. és que nen, que aquesta cançoneta ja "té una edat" eh! :P fins que no he pensat en l'Adelita :P

    ResponElimina
  4. Algú m'està tractant de vell xaruc?

    ResponElimina
  5. :O nooooooooooooooooooooooooooo només que ets un senyor en una edat interessant :D suficient per acumular tanta saviesa :D i amb el tremp i la força de la jovenesa. Al punt, com els entrecots vaja! :D

    (fiu! quina pell més fina :P)

    ResponElimina