dilluns, 7 de desembre de 2009

Fent escudella



galet: infant d’un poblet irreductible (50 a.C.)

macarró: el que es queda la pasta (del xef Jaume Puig)

porro: vegetal imprescindible per aconseguir una escudella estupefaent (recepta de Jaume Puig).

7 comentaris:

  1. Ara entenc perquè la força els venia d'un beuratge que es preparava en una marmita: en Panoràmix feia escudella!

    ResponElimina
  2. Ui m'he confós, anava d'escudella i jo pensava en les pastes.

    ResponElimina
  3. Porro : Vegetal imprescindible per aconseguir una escudella estupefaent.

    Ara ja és més escudellaire la cosa.

    ResponElimina
  4. aquest galet fa un iuiu que te muers, glups! amanida, a partir d'ara només amanida si us plau! :)

    ResponElimina
  5. És que a casa, Clídice, els galets ens agraden king-size.

    ResponElimina