galet: infant d’un poblet irreductible (50 a.C.)
macarró: el que es queda la pasta (del xef Jaume Puig)
porro: vegetal imprescindible per aconseguir una escudella estupefaent (recepta de Jaume Puig).
porro: vegetal imprescindible per aconseguir una escudella estupefaent (recepta de Jaume Puig).
molt bo, per tutatis!
ResponEliminaAra entenc perquè la força els venia d'un beuratge que es preparava en una marmita: en Panoràmix feia escudella!
ResponEliminaMacarró : el que es queda la pasta
ResponEliminaUi m'he confós, anava d'escudella i jo pensava en les pastes.
ResponEliminaPorro : Vegetal imprescindible per aconseguir una escudella estupefaent.
ResponEliminaAra ja és més escudellaire la cosa.
aquest galet fa un iuiu que te muers, glups! amanida, a partir d'ara només amanida si us plau! :)
ResponEliminaÉs que a casa, Clídice, els galets ens agraden king-size.
ResponElimina