dilluns, 21 de juny de 2010

Menges forasteres


















Foto de pneff vista a Flickr

tagín tònic: estofat nordafricà que restableix l’equilibri físic.

tempurer: cuiner eventual que fa arrebossats a un restaurant japonès.

vaguet: dròpol d’origen francès que freqüenta les fleques veïnes.

rollet de primavera: el típic amor abans del de l'estiu [recepta de Galderich].

maki: guerrer emboscat, amb camuflatge d'arròs i algues nori [cuinat per Clídice].

hommelettre: rebuscada truita farcida amb pasta de sopa de lletres [fregida per Girbén].

brandada de va callar: plat que fa emmudir als més xerraires [d'amkiel].

botifarra amb seques: es diu del menjar llonganissa de porc en companyia d'amigues escanyolides [un altre plat d'amkiel]. 

6 comentaris:

  1. Rollet de primavera. El típic amor abans del de l'estiu.

    ResponElimina
  2. maki: guerrer emboscat, amb camuflatge d'arròs i algues nori. :P

    ResponElimina
  3. Hommelettre: rebuscada truita farcida amb pasta de sopa de lletres.

    ResponElimina
  4. brandada de va callar: plat que fa emmudir als més xerraires.

    ResponElimina
  5. botifarra amb seques: es diu del menjar llonganissa de porc en companyia d'amigues escanyolides.

    ResponElimina
  6. Ara que m’hi fixo, les meves menges són ben poc forasteres, ho sento.

    ResponElimina