Foto de pneff vista a Flickr
tempurer: cuiner eventual que fa arrebossats a un restaurant japonès.
vaguet: dròpol d’origen francès que freqüenta les fleques veïnes.
rollet de primavera: el típic amor abans del de l'estiu [recepta de Galderich].
maki: guerrer emboscat, amb camuflatge d'arròs i algues nori [cuinat per Clídice].
hommelettre: rebuscada truita farcida amb pasta de sopa de lletres [fregida per Girbén].
brandada de va callar: plat que fa emmudir als més xerraires [d'amkiel].
botifarra amb seques: es diu del menjar llonganissa de porc en companyia d'amigues escanyolides [un altre plat d'amkiel].
Rollet de primavera. El típic amor abans del de l'estiu.
ResponEliminamaki: guerrer emboscat, amb camuflatge d'arròs i algues nori. :P
ResponEliminaHommelettre: rebuscada truita farcida amb pasta de sopa de lletres.
ResponEliminabrandada de va callar: plat que fa emmudir als més xerraires.
ResponEliminabotifarra amb seques: es diu del menjar llonganissa de porc en companyia d'amigues escanyolides.
ResponEliminaAra que m’hi fixo, les meves menges són ben poc forasteres, ho sento.
ResponElimina