dijous, 24 de juny del 2010

Grans paquiderms
















mamut: infant de pit amb un apetit colossal.

ipodpòtam: el reproductor de música més feixuc; impermeable, tanmateix.

rimoceront: mamífer perissodàctil que es presenta als Jocs Florals.

hipopòcrita: animal que es fa passar per un mamífer remugant, el més alt de tots els quadrúpedes, de coll molt llarg, les cames de davant més llargues que les de darrera, dues banyes curtes cobertes per la pell i amb el pelatge groc amb taques fosques, però que realment és un mamífer paquiderm gras i capgròs que viu als rius africans [caçat per Amkiel].

Mahmud Ahmadineyad: bèstia prehistòrica que hom voldria en extinció que viu i no deixa viure a l'Orient Mitjà. És una zona on entre paquiderms locals i exteriors, prehistòrics i actuals, no aixeca cap! [caça major de Galderich]

4 comentaris:

  1. hipopòcrita: animal que es fa passar per un mamífer remugant, el més alt de tots els quadrúpedes, de coll molt llarg, les cames de davant més llargues que les de darrera, dues banyes curtes cobertes per la pell i am el pelatge groc amb taques fosques, però que realment és un mamífer paquiderm gras i capgròs que viu als rius africans.

    ResponElimina
  2. Mahmud Ahmadineyad: Bèstia prehistòrica que hom voldria en extinció que viu i no deixa viure a l'Orient Mitjà. És una zona on entre paquiderms locals i exteriors, prehistòrics i actuals, no aixeca cap!

    ResponElimina
  3. ai ai ai cada dia en veig més de paquiderms :(

    ResponElimina