![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEg5ILxOu9bf3brJ81XugP3ALXhBPePVtmtNfoKt7OOywAJceqgqM4KQk94QxCe1i2UNo7usRWF_1oPgXh6uNfA5R3ArkmD3qf_4CTZhG2tu8Z86-rSi4ifXJXF-bb6WRhJTkQIP34J7_z_E/s400/novacuina.jpg)
bullímia: sensació de fam intensa, imperiosa i difícilment saciable que se sent després d’haver menjat a ca’l Ferran Adrià.
marisconada: plat (heptagonal) consistent en dues cloïsses (petites) i tres musclos, regats en vinagre balsàmic, tot decorat amb un polsim de julivert i un regalim de caramel industrial.
africandó: estofat de nyu amb moixernons.
psecolabis: pica pica no gaire reeixit (recepta de Galderich).
marisconada: plat (heptagonal) consistent en dues cloïsses (petites) i tres musclos, regats en vinagre balsàmic, tot decorat amb un polsim de julivert i un regalim de caramel industrial.
africandó: estofat de nyu amb moixernons.
psecolabis: pica pica no gaire reeixit (recepta de Galderich).
fideguai: aberració absoluta, tot i que ben real, consistent en una fideuà amb frankfurt, pernil dolç, olives, xampis, bacó i mozzarella (concocció d'en Girbén).
Psecolabis: Pica pica no gaire reeixit
ResponEliminahuas huas huas huas huas
ResponEliminaafricandó
huas huas huas huas huas
huas huas huas huas huas
aiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
huas huas huas huas huas
snif :D
Fideguai: aberració absoluta, tot i que ben real, consistent en una fideuà amb frankfurt, pernil dolç, olives, xampis, bacó i mozzarella.
ResponElimina