dissabte, 16 d’abril del 2011

Me les penso totes


La pell de brou: tel que es fa a la superfície del caldo quan el greix es refreda.

gaspatxi: sopa freda típica del País Basc.

ensopegar: entrebancar-se en el moment de dur l’escudella a taula.

sopa d'All i Au: sopa per prendre llegint aquest blog (de Júlia).
 
butllavessa: sopa dels vells divendres de Quaresma que acostumava a caure't a sobre (de Júlia).
 
arròs Bullitt: sopa per prendre mirant pelis dels gran Steve McQueen (de Júlia). 

sopa de galets: sopa de Nadal per personetes de la mida d'Astèrix (de Kalamar).

sopes Norr: producte envasat que produeix rebuig al Xiquito i la Mafalda (de Kalamar).
 

gaspatxi: Patxi, s'ha acabat el gas i no podem fer el baejo (de Corpi).
 

5 comentaris:

  1. Sopa d'All i Au: sopa per prendre llegint aquest blog.

    Butllavessa: sopa dels vells divendres de Quaresma que acostumava a caure't a sobre.

    Arròs Bullitt: sopa per prendre mirant pelis dels gran Steve McQueen.

    ResponElimina
  2. sopa de galets: sopa de Nadal per personetes de la mida d'Astèrix.

    sopes Norr: producte envasat que produeix rebuig al Xiquito i la Mafalda.

    ResponElimina
  3. Bernat Xinxola
    llepa el cul de la cassola. (en aquest cas s'entén de les sopes)

    Escolà Ratapà
    menja sopes per sopar.

    Escolà Perelló
    menja sopes del rector.

    Amb sopes de farigola
    es cura la panxa sola.

    *
    Ja veus si m'ha inspirat el teu post d'avui... Són vells rodolins sentits a dir sempre. Meu només l'últim.

    ResponElimina
  4. Ha, ha, Olga, trepitjes el territori d'en Víctor Parèmies.

    ResponElimina
  5. gaspatxi: Patxi, s'ha acabat el gas i no podem fer el baejo.

    ResponElimina