bolonyesa: salsa de tomàquet i carn feta amb vísceres d’estudiants (i d’algun catedràtic)
espaghetto: 1 Little Italy. 2 Balneari per a jueus.
gorgonzàlez: imitació nacional d’un famós formatge blau italià.
spagetti al pesto: spagetti per sortir corrent... (de Galderich)
spagetti alla putanesca: spagetti picants... de puta mare! (de Galderich)
mac arroni: pasta cilíndrica típica de Glasgow (de Tirantlobloc).
reguetoni: música de macarrons ratllats pensada per empatxar des del primer microsegon (de Lo Rat).
calamari: calamars del restaurant de la mamma Maria (de Kalamar).
spagetti al pesto: spagetti per sortir corrent... (de Galderich)
spagetti alla putanesca: spagetti picants... de puta mare! (de Galderich)
mac arroni: pasta cilíndrica típica de Glasgow (de Tirantlobloc).
reguetoni: música de macarrons ratllats pensada per empatxar des del primer microsegon (de Lo Rat).
calamari: calamars del restaurant de la mamma Maria (de Kalamar).
Spagetti al pesto: Spagetti per sortir corrent...
ResponEliminaSpagetti alla putanesca: Spagetti picants... de puta mare!
Mac Arroni: pasta cilíndrica típica de Glasgow
ResponEliminareguetoni: música de macarrons ratllats pensada per empatxar des del primer microsegon.
ResponEliminacalamari: calamars del restaurant de la mamma Maria
ResponElimina