divendres, 10 de juny del 2011

A la italiana


bolonyesa: salsa de tomàquet i carn feta amb vísceres d’estudiants (i d’algun catedràtic)

espaghetto: 1 Little Italy. 2 Balneari per a jueus.

gorgonzàlez: imitació nacional d’un famós formatge blau italià.

spagetti al pesto: spagetti per sortir corrent... (de Galderich)

spagetti alla putanesca: spagetti picants... de puta mare! (de Galderich)

mac arroni: pasta cilíndrica típica de Glasgow (de Tirantlobloc).

reguetoni: música de macarrons ratllats pensada per empatxar des del primer microsegon (de Lo Rat).

calamari: calamars del restaurant de la mamma Maria (de Kalamar).

4 comentaris:

  1. Spagetti al pesto: Spagetti per sortir corrent...
    Spagetti alla putanesca: Spagetti picants... de puta mare!

    ResponElimina
  2. Mac Arroni: pasta cilíndrica típica de Glasgow

    ResponElimina
  3. reguetoni: música de macarrons ratllats pensada per empatxar des del primer microsegon.

    ResponElimina
  4. calamari: calamars del restaurant de la mamma Maria

    ResponElimina