patxaran: beguda típica de Navarra a la qual se li han atribuït ressaques importants. D’aquí prové el crit de guerra “No patxaran!”
ratafia: licor de nous verdes; els rosegaires hi tenen una certa fe.
Daileys: Licor d'Irish Cream que quan el demanes reps una allau de crítiques... (de Galderich (o quid pro quo)).
bourbon: whisky de les caves reials i de la més alta graduació (de Kalamar).
tesquila: beguda mexicana que talla l'alè (de Kalamar).
Grand Manier: esperit manierista, marietista, de flama sublim (d'Olga Xirinacs).
Daileys: Licor d'Irish Cream que quan el demanes reps una allau de crítiques...
ResponEliminabourbón: whisky de les caves reials i de la més alta graduació.
ResponEliminasense accent,m'he colat!
ResponEliminatesquila: beguda mexicana que talla l'alè.
ResponEliminaGrand Manier: esperit manierista, marietista, de flama sublim.
ResponElimina