dissabte, 19 de desembre del 2009
El dia de l'embotit
Foto Ivo Sandoval
bresaola: carn de bou salada i assecada, que se sol servir als infants tallada molt prima a les escoles bresaol.
fuet: llonganissa llarga i prima deixada assecar per un grup de masoquistes.
mortadela: si és així, no penso seguir-la ni per terra ni per mar.
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
disseccionari by allausz is licensed under a Creative Commons Reconocimiento-No comercial-Compartir bajo la misma licencia 3.0 España License.
Morta Adela, morta la ràbia. Eccs.
ResponEliminaQue l'Adela era morta sí, d'acord; ara el "terra i mar" m'ha costat una estona. Em faltava posar-hi música! Ara.
ResponEliminaLa propera vegada, Matilde, et posaré la foto d'un mariachi (que se us ha de donar tot mastegat!)
ResponEliminaés que nen, que aquesta cançoneta ja "té una edat" eh! :P fins que no he pensat en l'Adelita :P
ResponEliminaAlgú m'està tractant de vell xaruc?
ResponElimina:O nooooooooooooooooooooooooooo només que ets un senyor en una edat interessant :D suficient per acumular tanta saviesa :D i amb el tremp i la força de la jovenesa. Al punt, com els entrecots vaja! :D
ResponElimina(fiu! quina pell més fina :P)